TradeDoubler grundades 1999 och är ledande i Europa på prestationsbaserad marknadsföring. Vi erbjuder ett stort urval av produkter och tjänster för att optimera kundens avkastning på sina marknadsföringssatsningar. TradeDoubler noterades på Stockholmsbörsen i november 2005 och har idag över 550 anställda på 18 europeiska marknader och en asiatisk.

Börja tjäna pengar idag!

Du kan börja tjäna pengar på din blogg redan idag! Det går snabbt att registrera sig och det är enkelt att lägga upp annonser – antingen i form av textlänkar eller i form av färdiggjorda banners.


Vad handlar det om?

Vi erbjuder dig möjligheten att tjäna pengar på din blogg genom att få provision på köp som du förmedlar. Exempelvis kanske du skriver om din iPod på din blogg och skapar samtidigt en länk till Apple. När någon klickar på din länk och sedan köper en iPod touch så får 90 kronor i provision. Köper de en MacBook Air 1,8 GHz tjänar du istället 561 kronor.


Sveriges starkaste varumärken.

Via vårt nätverk har du möjlighet att tjäna pengar på flera av Sveriges starkaste varumärken. Vi utökar hela tiden vårt nätverk och ordnar allt det praktiska - vi ordnar kontakten, förhandlingen och utbetalningen åt dig.


Oavsett vad din blogg handlar om så vill vi påstå att vi har annonsörer som passar bra in på din blogg. Registrera dig för att se allla annonsörer inom bland annat mode, elektronik, musik och ekonomi...

Hur fungerar det?

Som medlem i vårt affiliatenätverk anmäler du att du vill samarbeta med en eller flera annonsörer. Du kan direkt efter ansökan hämta färdiggjorda annonser och textlänkar som du placerar på din blogg. När en av dina besökare på bloggen klickar på din annons eller länk och eventuellt genomför ett köp eller en registrering så får du betalt för detta. Upp till 25% av försäljningsvärdet kan du tjäna!


Vad tjänar du pengar på?

Vi erbjuder dig en rad olika ersättningsmöjligheter - ersättning per köp, ersättning per registrering eller ersättning per besökare.


Hjälp och support.

Vi tillhandahåller vårt infocenter och även flera manualer som visar hur du använder vårt system på bästa sätt. Vi jobbar aktivt med att ha en dialog med dig som bloggare och om du mot förmodan skulle få problem så hjälper vårt supportteam dig så fort de kan.

Registrera dig nuhttps://www.tradedoubler.com/public/aRegisterAffiliate.action?language=se&country=SE
!https://www.tradedoubler.com/public/aRegisterAffiliate.action?language=se&country=SE

Tjäna pengar på
din blogg

Registrera dig idag och dra
omedelbart nytta av fördelarna:

  1. + Starka, välkända varumärken

  2. + Hög provision på det dina läsare köper

  3. + Specialisthjälp från våra annonsexperter

  4. + Minimalt tekniskt kunnande nödvändigt
            – det räcker att du kan du länka!

Registrering
Kom igång på 10 minuterhttps://www.tradedoubler.com/public/aRegisterAffiliate.action?language=se&country=SE
!https://www.tradedoubler.com/public/aRegisterAffiliate.action?language=se&country=SE